De afgelopen week: bloemen, schoenen en slingers

Even een overzichtje van mijn bezigheden de afgelopen dagen. Ik deed niet veel bijzonders hoor. Een extra dagje vrij betekent vooral een extra dagje relaxen. Zo keek ik het einde van House of Cards. Iedereen was zo enthousiast over deze serie, maar ik begon er steeds maar niet aan. Het trok me gewoon niet zo. Maar ik waagde me er toch aan en vervolgens keek ik binnen twee weken alle vier de seizoenen. Oeps… En dan? Wat kijk je na House of Cards? Een collega had het gehad over Homeland, dus daar ben ik nu mee bezig. Ook weer spannend!

Verder ben ik lekker creatief bezig geweest. Zo haakte ik weer een schaapje. Ik heb deze schaapjes al eerder gehaakt, voor de mobile voor mijn zus. Maar ik vind ze zo schattig dat ik nu voor mezelf een sleutelhanger heb gemaakt.

Schaapje haken
En het is eindelijk lente! Ik heb de lentevibes nog niet echt te pakken hoor. Het moet eerst gewoon écht eens wat warmer worden. Ik verlang naar mijn zomerjas, naar blote armen en luchtige jurkjes. Maar ja… nog even geduld… Dus om in de lentestemming te komen, haakte ik een paar bloemetjes, waaronder deze fuchsiasleutelhanger.

gehaakte fuchsia
Fuchsia haken
En ik maakte ook een narcisje.

gehaakte bloem
Afgelopen week kocht ik ook deze megacoole gympies. Ik kon niet kiezen tussen deze twee paren, dus na een kwartier te hebben staan dubben in de winkel, heb ik ze maar gewoon allebei gekocht.

bloemetjesgympen
Ik kreeg ook nog eens leuke tulpen van mijn moeder.

Tulpen
En ik breide verder aan de sok voor deel 2 van de breitutorial. Ik vind de kleur nogal lelijk. Op het plaatje van de webshop leek het knalrood, en ik voel alleen maar liefde voor knalrood, vandaar dat ik deze wol natuurlijk gelijk wilde hebben. Maar het is een soort van mislukt oranjeroze. Jullie begrijpen mijn teleurstelling… Ik had geen zin om het terug te sturen. En om er toch nog een positieve draai aan te geven, besloot ik het dus maar te gebruiken voor de tutorial. Het is namelijk wel een dik garen met een heldere kleur waardoor alles wel goed zichtbaar is.

Hiel breien sok
Verder maakte ik deze megavrolijke gehaakte slinger af.

gehaakte slinger
Ik hing hem aan het superlelijke systeemplafond van mijn slaapkamer.

Gehaakte slinger
Nou. Verder deed ik weinig bijzonders deze week. En jullie?

Advertenties

2 gedachtes over “De afgelopen week: bloemen, schoenen en slingers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s